Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Artikkelit

Valvontakamerat

DCS-2330L-mini
Tästä
sis. alv 24%
Tilaa
Pyydä lisätietoja
Tarvitset ainoastaan älypuhelimen tai tietokoneen sekä maksuttoman mydlink-sovelluksen, jonka voit ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sen jälkeen voit seurata kameran kuvaa suoraan älypuhelimella, taulutietokoneella tai kannettavalla tietokoneella ja pitää silmällä kotiasi tai tomistoasi – riippumatta siitä, missä olet.

Lisää infoa löydät TÄÄLTÄ!

Yritysratkaisuja löydät TÄÄLTÄ!

DCS-933L

Day/Night Network Cloud Camera
DCS-933L-pilvikamera päivä- ja yökäyttöön on monipuolinen valvontaratkaisu kotiin tai toimistoon. Toisin kuin tavallinen web-kamera, DCS-933L on itsenäinen laite, joka pystyy lähettämään laadukasta videokuvaa ilman tietokonetta. Kun DCS-933L on yhdistetty internetiin, se voi lähettää valokuvia tai videoleikkeitä sisältäviä sähköposti-ilmoituksia havaittuaan ääniä tai liikkeitä. Valvonta on mahdollista myös yöaikaan kameran sisäisten infrapuna-LED-valojen ansiosta, joiden ansiosta näkyvyys on jopa 5 metriä. Kodin tai pienen toimiston valvonta onnistuu siis täydessä pimeydessäkin. mydlink-pilvipalvelut tekevät kameran käytöstä helppoa. Voit hallita kameraa mistä tahansa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kameran sisältämä mydlink-palvelu auttaa hallitsemaan kameraa tietokoneen tai iPhoneen, Windows phone 8- sekä Android-laitteeseen tai sormitietokoneeseen asennettavan ilmaisen sovelluksen avulla.
 • Infrapunavalo 5 metrin kantamalla
 • Wireless N langaton liitäntä
 • Livekuvan seuraaminen internetin välityksellä
 • Sähköposti-ilmoitus liiketunnistuksen yhteydessä
 • Ilmainen iPhone- ja Android-sovellus
 • mydlink Cloud -palveluiden tuki
 • Sisäinen mikrofoni

dcs932L

DCS-5020L

Pan/Tilt HD Wireless Network Cloud Camera
DCS-5020L:n avulla voit pitää kotiasi silmällä ympäri vuorokauden. Voit liittää laitteen helposti olemassa olevaan kotiverkkoosi ja näet, mitä kotona tapahtuu, esimerkiksi älypuhelimella sijainnistasi riippumatta. Kamerassa on sisäänrakennettu moottori, joka mahdollistaa horisontaalisen ja vertikaalisen panoroinnin. Näin näet suuremman alueen yhdellä kameralla. Kamerassa on myös sisäänrakennettu WiFi-laajennin, jonka avulla voit helposti laajentaa langatonta kantamaa kotona, pimeänäköä jopa 8 metriä, äänen- ja liikkeentunnistusta sekä erittäin hyvää videon tiivistämistä hyvälaatuisen videokuvan takaamiseksi kaikissa paikoissa. Langattoman yhteyden ansiosta voit sijoittaa kameran lähes mihin tahansa kotonasi ja pitää silmällä sinulle arvokkaimpia asioita.
 • Infrapunavalo 8 metrin kantamalla
 • Wireless N langaton liitäntä
 • Livekuvan seuraaminen internetin välityksellä
 • Pan/Tilt-toiminto (340/115 astetta)
 • Sähköposti-ilmoitus liikkeiden tunnistamisen yhteydessä
 • Ilmainen iPhone- ja Android-sovellus
 • mydlink Cloud -palveluiden tuki
 • Sisäinen mikrofoni ja liitäntä ulkoisille kaiuttimille

dcs5222L

DCS-2330L

HD Wireless N Cube Network Outside Camera
Ulkokäyttöön suunnitellussa langattomassa HD-pilvikamerassa on säänkestävä kotelo, joka suojaa sitä pölyltä ja sateelta. Megapikselikuvat tarjoavat HD-laatuisia kuva- ja videoleikkeitä, joiden resoluutio on jopa 720p. ePTZ-katselutoiminnon ansiosta kuvaa voi suurentaa ja pienentää ja kameraa kääntää sivusuunnassa. Suurenkin alueen valvonta sujuu siis helposti ja tehokkaasti vuorokauden ympäri.

Langaton kamera soveltuu hyvin paikkoihin, joissa virtalähde on saatavana, mutta jonne verkkokaapelin vetäminen huomaamattomasti olisi hankalaa, esimerkiksi vajoihin tai autotalleihin. Pilvikamerassa on useita ominaisuuksia, jotka parantavat valvonnan laatua ja tekevät laitteesta ihanteellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin. Passiivinen infrapunatunnistin (PIR) tunnistaa liikkeet kameran lähellä, jolloin videon tallennus käynnistyy automaattisesti ja kamera lähettää ilmoituksen havaituista liikkeistä. Kameran kaiutin ja mikrofoni mahdollistavat kaksisuuntaisen viestinnän, mikä tekee kamerasta ihanteellisen sisäänkäynneille.


DCS-2330L
AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny