Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

F-Secure PSB

F-Secure Protection Service for Business on tietoturvan kokonaisratkaisu pk-yrityksille, jotka haluavat tietoturvaa palveluna. Ratkaisu suojaa yrityksen tietokoneet, tiedostopalvelimet ja Microsoft Exchange -palvelimet kaikilta verkon vaaroilta. Luotettava kumppani valvoo ja hallinnoi tietoturvaa etäpalveluna verkossa.

Tietoturva kannattaa hankkia palveluna
Anna ammattilaisten huolehtia yrityksen tietoturvasta. Huolehdimme siitä, että sähköposti kulkee, tiedot ovat turvassa ja tietokoneet ja mobiililaitteet ovat suojattuina – Te voitte keskittyä liiketoimintaan.

·   F-Secure hoitaa isännöinnin ja hallinnoinnista huolehtii paikallinen IT-kumppani
·   Kattava suojaus vähällä vaivalla ja IT-resursseja kuormittamatta
·   Joustava tilauksenhallinta, ei ylläpitoa

Software Updater, uusi ominaisuus Protection Service for Business -tuotteessa
Software Updater tunnistaa vanhentuneet ohjelmistoversiot ja vähentää päivittämättömiin ohjelmiin liittyviä tietoturvariskejä. Työkalu tekee korjauspäivitykset kolmansien osapuolten sovelluksiin. Työkalun hallinta tapahtuu keskitetyn web-käyttöliittymän avulla.

fsecurePyydä lisätietoja>>

D-Fence

 

Adobe Creative Cloud

 

Office 365

Office on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta

Office365logo1

Sisältää tarvittavat työkalut yritykseen ja kotiin, työpöydälle
ja verkkoon jopa viidessä eri laitteessa.

OfficeAnywhere

Office käytössäsi missä tahansa

Työskenteletpä sitten toimistossa tai tien päällä, saat käyttöösi tutut huipputason tuottavuustyökalut. Office-sovellusten – jotka saavat kuukausittain ominaisuus- ja suojauspäivityksiä – avulla voit luoda, muokata ja jakaa tiedostoja PC- tai Mac-tietokoneestasi tai iOS-, Android™- tai Windows-laitteestasi kenelle tahansa reaaliaikaisesti.

Työkalut ammattilaisille

Lisää yrityksesi tunnettavuutta lisäämällä sen nimi yritystason sähköpostiosoitteeseesi. Markkinoi yritystäsi helposti luotavilla mukautettavilla markkinointimateriaaleilla. Luo entistä paremmat yhteydet asiakkaisiin ja kollegoihin Office 365:n monipuolisilla viestintävälineillä aina sähköpostista ja pikaviesteistä yhteisöpalveluihin ja videoneuvotteluihin.

Työkalut ryhmätyöhön

Käyttäjäkohtainen 1 teratavun pilvitallennustila tarjoaa runsaasti tallennustilaa kaikille tiedostoillesi. Koska tiedostosi tallennetaan verkkoon, voit jakaa niitä yrityksen sisäisten tai ulkoisten henkilöiden kanssa milloin tahansa riippumatta siitä, missä itse työskentelet. Pysyt aina ajan tasalla työryhmäsi kanssa, kun hyödynnät monen osallistujan HD-videoneuvottelua, sisällönjakamismahdollisuuksia, jaettuja kalentereita ja ryhmäkeskusteluja.

Työkalut liiketoimintasi hoitamiseen

Tehosta liiketoimintaasi hankkimalla työkalut asiakassuhteiden hallintaan. Hallitse liiketoimintaasi entistä paremmin ottamalla käyttöön helpot tavat hallita asiakastapaamisia.


Office 365 on suunniteltu liiketoimintasi tarpeisiin.

Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut – jotta työnteko olisi helpompaa ja tehokkaampaa missä ja milloin vain.

Office365tabellfiOffice365program


Koko Office paketti käyttöösi teetpä työtä millä laitteella tahansa. Office 365:n ansiosta saat käyttöösi kaiken tarvitsemasi, kuten tiedostot, sähköpostin, kalenterit, yhteystiedot ja ryhmäsivustot. Asetuksesi tulevat myös mukanasi, joten tiedostot ovat aina päivitettyjä, käytettävästä laitteesta riippumatta.


Ottakaa yhteyttä niin löydämme juuri teidän yrityksellenne parhaan ratkaisun.

Esitteet:

Brochyr 2018  

Storage IT

Storage IT tarjoaa uuteen teknologiaan perustuvaa automaattista varmuuskopiointipalvelua, jossa tärkeiden tietojen varmennus on ulkoistettu ammattilaisten hoidettavaksi. Ratkaisumme on automaattinen, turvallinen, vaivaton ja kustannustehokas verrattuna perinteisiin tiedonvarmennusratkaisuihin. Palveluvalikoimamme kattaa pk-, suuryritysten tarpeet sekä mobiililaitteiden varmuuskopiointiratkaisut.

storageit


Hinnasto ALV0%

Rajoittamaton palvelulisenssi

Tilavuus Gb Hinta/kk
20 25€
25 35€
30 50€
40 75€
50 85€
75 95€
100 125€
125 150€
150 175€
175 200€
225 250€
 
 

Konekohtainen palvelulisenssi

5Gb – 9,50€/kk
10Gb – 14,50€/kk

Pyydä lisätietoja >>

Lisää artikkeleita...

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny