Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Office 365

Office on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta

Office365logo1

Sisältää tarvittavat työkalut yritykseen ja kotiin, työpöydälle
ja verkkoon jopa viidessä eri laitteessa.

OfficeAnywhere

Office käytössäsi missä tahansa

Työskenteletpä sitten toimistossa tai tien päällä, saat käyttöösi tutut huipputason tuottavuustyökalut. Office-sovellusten – jotka saavat kuukausittain ominaisuus- ja suojauspäivityksiä – avulla voit luoda, muokata ja jakaa tiedostoja PC- tai Mac-tietokoneestasi tai iOS-, Android™- tai Windows-laitteestasi kenelle tahansa reaaliaikaisesti.

Työkalut ammattilaisille

Lisää yrityksesi tunnettavuutta lisäämällä sen nimi yritystason sähköpostiosoitteeseesi. Markkinoi yritystäsi helposti luotavilla mukautettavilla markkinointimateriaaleilla. Luo entistä paremmat yhteydet asiakkaisiin ja kollegoihin Office 365:n monipuolisilla viestintävälineillä aina sähköpostista ja pikaviesteistä yhteisöpalveluihin ja videoneuvotteluihin.

Työkalut ryhmätyöhön

Käyttäjäkohtainen 1 teratavun pilvitallennustila tarjoaa runsaasti tallennustilaa kaikille tiedostoillesi. Koska tiedostosi tallennetaan verkkoon, voit jakaa niitä yrityksen sisäisten tai ulkoisten henkilöiden kanssa milloin tahansa riippumatta siitä, missä itse työskentelet. Pysyt aina ajan tasalla työryhmäsi kanssa, kun hyödynnät monen osallistujan HD-videoneuvottelua, sisällönjakamismahdollisuuksia, jaettuja kalentereita ja ryhmäkeskusteluja.

Työkalut liiketoimintasi hoitamiseen

Tehosta liiketoimintaasi hankkimalla työkalut asiakassuhteiden hallintaan. Hallitse liiketoimintaasi entistä paremmin ottamalla käyttöön helpot tavat hallita asiakastapaamisia.


Office 365 on suunniteltu liiketoimintasi tarpeisiin.

Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut – jotta työnteko olisi helpompaa ja tehokkaampaa missä ja milloin vain.

Office365tabellfiOffice365program


Koko Office paketti käyttöösi teetpä työtä millä laitteella tahansa. Office 365:n ansiosta saat käyttöösi kaiken tarvitsemasi, kuten tiedostot, sähköpostin, kalenterit, yhteystiedot ja ryhmäsivustot. Asetuksesi tulevat myös mukanasi, joten tiedostot ovat aina päivitettyjä, käytettävästä laitteesta riippumatta.


Ottakaa yhteyttä niin löydämme juuri teidän yrityksellenne parhaan ratkaisun.

Esitteet:

Brochyr 2018  

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny