Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Kellokortti.fi

TEHOKAS JA JOUSTAVA TYÖAJANSEURANTA KAIKILLE
  - nykyaikaisena pilvipalveluna

kellokortti-logo300x100px

Kellokortti.fi-työajanseurannan avulla hoidat työaikalain velvoitteet samalla kun keräät tärkeää tietoa kustannusseurannan ja laskutuksen pohjaksi. Helpon ja vaivattoman pilvipalvelun saat käyttöösi vaikka heti. Voit tehdä käyttöönoton halutessasi itse, tai yhdessä ammattitaitoisten konsulttiemme kanssa. Kellokortti.fi soveltuu kaikille toimialoille. Työtunnit voidaan leimata leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Työaikatulkki muuttaa työtunnit automaattisesti palkanlaskennan tapahtumiksi - nappia painamalla.

 

VISUAALINEN TYÖAIKAKALENTERI

tyoaikakalenteri1

Työaikakalenterista näet koko viikon tapahtumat yhdellä silmäyksellä. Kaikki muutokset ja korjaukset voi tehdä suoraan kalenteriin. Se toimii samalla myös hyväksyjän työvälineenä.

 

 

 

 

PAIKKATIETOINEN MOBIILIRATKAISU

android-leimauspaate

Kellokortti.fi Mobiilin avulla teet leimaukset missä tahansa. Palvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla älypuhelimilla ja osaa myös kerätä leimauksen paikkatiedon.

 

 

 

 

 

 

HELPOT JA NOPEAT LEIMAUSLAITTEET

 a4-leimauslaite

Leimauslaitteemme soveltuvat kaikkiin ympäristöihin - toimistoista rakennustyömaille. Perusleimausten lisäksi laitteilla voidaan kerätä myös tietoa työtehtävistä.

 

 

 

 

 

LISÄT JA YLITYÖT AUTOMAATTISESTI

raportit

Työaikatulkki osaa laskea lisät ja ylityöt automaattisesti - työehtosopimusten tai paikallisten sääntöjen mukaan. Työtunnit saat palkanlaskentaan valmiiksi tulkittuina - nappia painamalla

 

 

 

RAKENNUSTYÖMAAN TYÖAJANSEURANTA

raksa-vaiheet

Raksa-ratkaisulla hoidat verottajaraportoinnin kivuttomasti.
Samalla saat myös tarkan työmaa/työtehtäväkohtaisen erittelyn tunneista.

 

 

 

 

LEMONSOFT INTEGROINTI

Lemon user

Kellokortti.fi voidaan integroida muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Henkilötiedot voidaan noutaa esimerkiksi palkanlaskennasta, projektitiedot projektiseurannasta ja kustannuspaikat kirjanpidosta. Näin palvelusta saadaan helposti ylläpidettävä ja osa kokonaisjärjestelmää.

 

 

 

 

                 ESITTELYVIDEO - TUTUSTU PALVELUUN NOPEASTI:

videopic

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny