Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Infonäyttö ja kosketusnäyttö -ratkaisut

Nykypäivänä toimitamme pääsääntöisesti Sharp :in laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Puhumme tällöin eri kokoisista ja eri ominaisuuksilla varustetuista näytöistä, alk. 32” aina 90” asti -kosketusnäytöllä tai ilman.

Hallituksen kokouspaineista haastaviin julkisiin näyttösovelluksiin. Meillä on kokemusta ja osaamista kehittää luokkansa parhaita innovatiivisia ratkaisuja toimittaakseen korkealaatuisia näyttöjä kaikkiin tilanteisiin.

Reception1

 SUURNÄYTÖT NEUVOTTELUHUONEISIIN

Ammattikäyttöön tarkoitetuilla tuotteillamme on erityisominaisuuksia, kuten 24/7-toiminto, vaaka- ja pystysuorat asennussuunnat sekä korkea kirkkaus ja resoluutio varmistaaksemme optimaalisen toiminnan kaikissa olosuhteissa ja paikoissa.

Meeting room

INFONÄYTÖT

Sharpin ja Smartsign: in ohjelmistoilla saat helposti vietyä viestisi liikkuvina digitaalisiin informaationäyttöihin – tervehtiä vieraitasi vastaanotolla, auttaa asiakastasi löytämään oikeat tuotteet myymälässä, näyttää tarjouksia/aktiviteetteja tai ohjata kävijät oikeisiin kokoustiloihin.

Infoskärm

INTERAKTIIVISET NÄYTÖT

Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut helpottavat yhteistyötä, kommunikaatiota ja jakamista. Helppo käytettävyys ja hyvä kosketusherkkyys vahvistavat käyttäjien itseluottamusta ja auttaa heitä keskittymään itse työhön. Touch Display Link -ohjelmisto tukee tehokasta ja monipuolista viestintää. Näytön sisältöä – reaaliaikaisesti käsin kirjoitettuja muistiinpanoja ja piirroksia – voidaan katsoa samanaikaisesti BIG PADilla ja mobiililaitteilla, kuten PC:llä, tableteilla ja älypuhelimilla. Touch Display Link tuo uusia ulottuvuuksia interaktiivisiin esityksiin, eloisiin keskusteluihin ja paperittomiin kokouksiin sekä yritys- että opetustiloissa.

Interaktiv

OPTIOITA

Lisäoptioita löytyy tietysti myös meiltä, kuten:

  • langaton siirto tietokoneelta näytölle
  • seinätelineet
  • lattiatelineet
  • jakamisjärjestelmä infonäytöille
  • asennus, koulutus ja ylläpito

Ota meihin yhteyttä demostraatiota varten!

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny