Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet
Sharp uppe


Panel                  301w                 


Suureen sekä pieneen tulostustarpeeseen - Sharpin monitoimilaitteilla joustavuutta

Sharpin laitevalikoimasta löydät sopivan aina pienestä ja tilaa säästävästä mustavalko- tai värimonitoimilaitteesta ja -tulostimesta nopeaan ja tehokkaaseen, digitaaliseen asiakirjojen tuotantolaitteiseen.
 
– Useimmissa organisaatioissa voidaan edelleen säästää valtavasti aikaa ja kustannuksia oikeisiin paikkoihin sijoitetuilla ja oikeankokoisilla asiakirjakäsittelyn laitteilla. Selkeytä työnkulkua skannaamalla paperiset asiakirjat digitaaliseksi tiedoksi, jota käsittelet helposti ja jonka löydät nopeasti omasta IT-järjestelmästänne.

Panosta kannattavuuteen - Sharp Optimised Services (SOS)

Sharp kehittää ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeammat ja tehokkaammat työtavat. Sharp Optimised Services on 3-vaiheinen menetelmä, jonka avulla kevennetään organisaationne tulostusta ja asiakirjahallintaa koskevaa painolastia. Menetelmässä varmistetaan, että käytössänne on juuri se laitteisto, jonka tarvitsette asiakirjojen tulostukseen, kopiointiin, skannaukseen ja faksaukseen. Ei enempää eikä vähempää. Me huolehdimme, että teillä on jatkuvasti värejä, tarvikkeita ja käyttökuntoiset laitteet, jotta turhilta katkoksilta vältytään. Sopimuksesta riippuen huoltohenkilömme voi olla tarvittaessa paikalla jopa samana päivänä.


Pyyhkäisynäytön ansiosta helppokäyttöinen

Unohda turhat painikkeet ja paksut ohjekirjat. Nyt voit tulostaa, skannata, kopioida, tallentaa asiakirjoja ja muokata niitä helposti ja kätevästi sormellasi isolta 10,1" pyyhkäisynäytöltä. Napsauta, vedä, käännä, muuta sivujen järjestystä tai poista sivuja! Sharp on tuonut ensimmäisenä maailmassa markkinoille kosketusnäytön, jolla käytät monitoimilaitetta samalla tekniikalla kuin taskussasi olevaa älypuhelinta. Pyyhkäisyohjauksella hallitset ja tarkistat sen, mitä haluat tallentaa tai tulostaa, olipa kysymyksessä asiakirja, verkkosivu tai painotuote.


Edistyneet tietoturvaratkaisut

Yritykset sijoittavat merkittävästi IT-ympäristönsä tietoturvaan sisäisiä ja uhkia vastaan. Vaikka toimistossa monitoimilaitteet ovat päivittäisessä käytössä ja asiakirjahallinnan keskiössä, jäävät ne usein edelleen suojaamatta. Sharp tarjoaa kattavan valikoiman edistyneitä tietoturvaratkaisuja. Yhdessä ne suojaavat tiedot monitoimilaitteella koko laitteen elinkaaren ajan. Tietoturvakitti | Verkkoturvallisuus | Turvallinen pääsynhallinta | Asiakirjaturvallisuus | Käytön hallinta. 
 

Edistynyt tekniikka laskee energiakulutusta ja säästää luontoa

Sharpin monitoimilaitteet on varustettu uusimmalla ympäristöä säästävällä tekniikalla, joka tekee niistä energiankulutukseltaan luokkansa pienimpiä. Nämä ominaisuudet auttavat sinua säästämään rahaa ja täyttämään yrityksen ympäristötavoitteet:Nopea lämpenemisaika | LED-skanneri | Automaattinen virrankatkaisu | ECO-skannaus


Laitteen lämpöyksikköä ei tarvitse skannattaessa käynnistää, mikä säästää runsaasti energiaa.

KOKO SHARPIN VALIKOIMA:

Sharp Fi


Pyydä lisätietoja >>

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny