Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

SNMPc 8

Verkon valvonta ja hallinta
snmpc

Täysipainoinen verkonvalvontasovellus verkon kokoon katsomatta.
Visualisoi, monitoroi ja hallitse verkkoasi. SNMPc on skaalautuva verkonhallintasovellus, joka monitoroi koko verkkoinfrastruktuuriasi. On helppo ymmärtää, miksi SNMPc:tä on asennettu yli 100 000 kpl, siinä on SNMPv3 -tuki, se on helppo käyttää ja siitä löytyy versiot sekä pienille että suurille verkoille.

Tietoturvallinen
Turvallista hallintaa SNMP v3 autentikoinnin ja salauksen avulla. Mahdollisuus räätälöidä ulkoasua ja rajoittaa hallintaa vain tiettyihin laitteisiin jokaiselle käyttäjälle erikseen.

Skaalautuva
Käyttää jaettuja kiertokyselyä (polling) ja palvelinkomponentteja työryhmälle, isolle Intranetille tai Management Service Provider -järjestelmiin.

Hälyttäminen
Nopea hälyttäminen sähköpostina tai tekstiviestinä. Hälytysten edelleenlähetys Helpdeskiin tai toimialueen hallinnointijärjestelmään.

Etäkäyttö
Verkon monitorointi ja hallinnointi SNMPc Windows Client:n ja JAVA WEB Console:n avulla etätoimipisteestä.

Integroitavuus
Automaattinen tietojen vienti verkon topologiasta, trendit statistiikasta ja tapahtumalokeista standardeihin tietokantoihin.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

AddThis Social Bookmark Button
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny