Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

EKM kasvaa yritysoston myötä

on .

EKM Service Ab Oy ja Westcom Oy Ab ovat tänään allekirjoittaneet yhdistymissopimuksen

Sopimuksen mukaan EKM Service ostaa koko Westcomin liiketoiminnan ja muutos astuu voimaan 01.01.2018

RCA 3329-2

Yhdistymisen johdosta tulee EKM Servicestä alueen suurin ja monipuolisin IT- alan yritys. Tämä kaikki nyt yhden katon alta!

Tämän myötä nousee henkilöstön kokonaismäärä 17 henkeen ja voimme tarjota kaikenkattavan valikoiman IT- palveluita ja ratkaisuja. EKM Servicellä on jo täyden palvelun asiakaspalvelupisteet Karjaalla, Tammisaaressa ja Hangossa ja näissä toimipisteissä palvelemme asiakkaitamme myös jatkossa.

Panostamme enemmän resursseja IT tukipalveluihin etänä ja paikan päällä. Tarjoamamme osaamisen taso nousee kokonaan uudelle tasolle ja vuoden vaihteen jälkeen voimme tarjota yritysasiakkaillemme entistä parempaa tukea. Myös kuluttaja-asiakkaamme tulevat hyötymään muutoksesta nopeampana vasteaikana, heille tärkeiden tietoteknisten laitteiden kanssa.

Vahvuutemme perustuu monipuoliseen osaamiseemme ja jo nyt monet asiakkaamme antavat suuren arvon sille, että saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Samalla voimme ottaa vastuun myös koko IT ympäristön toimivuudesta.

Toivomme, että nykyiset Westcomin ja EKM Servicen asiakkaat ottavat muutoksen vastaan luottavaisin mielin ja toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi ja olemaan yhteydessä.Ronnie Carlsson Kari Partanen
EKM PNG Westcom

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny