Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Solmios moderna kassasystem

.

Till situationer där tid kostar pengarsolmio tablet POS 1
Solmio® är kassasystemens gepard. Snabbaste av sitt slag. Med Solmio®-kassa kan du förbättra kundbetjäningen och öka möjlighteterna för högre försäljning. Programmet som fungerar med pekskärm är enkelt att omfatta och ta i bruk i sådana brancher där det finns mycket tillfäliga och  deltids arbetare.


Icon-massatapahtumat Icon-langaton kikut

MASSEVENEMANG

Solmio®-kassa håller kunderna nöjda genom att erbjuda ett snabbt alternativ till kontant- och kortbetalningar där köerna är långa och snabbheten är allt.

TRÅDLÖS MILJÖ

Solmio®-kassa är en äkta trådlös kassa. Den mobila kassalösningen gör det möjligt för personalen att fritt röra sig i affären. Inga onödiga kablar.

INGA ÖVERRASKNINGAR

Enkel prissättning: en fast månadsavgift. Till skillnad från många andra mobilkassasystem så har Solmio® inga höga provisionkostnader.


popup Icon-liikkuvamyynti-1 reports

BUTIKER

Behöv du en snabb och enkel kassalösning till en pop-up butik eller restaurang. Med Solmio®-kassa kan du ta betalt precis var du än befinner dig.

MOBIL FÖRSÄLJNING

Vid försäljningar som sker snabbt och med högt tempo kan man bära Solmio®-kassan på handleden i en ställning. Och betalningarna sker där kunden finns.

SNABBA PRISÄNDRINGAR

I Solmio®-kassa är det enkelt att uppdatera nya priser snabbt. Och hemifrån soffan kan du följa alla rapporter i realtid på din dator.

Pris och mera info hittar du  HÄR!

Kameraövervakning med inspelning

.

För att öka tryggheten för medarbetare och förbättra säkerheten i en fastighet eller ett område, är kameraövervakning ett bra alternativ. En kameralösning kan ha flera syften: att förhindra skadegörelse, inbrott och stölder, att övervaka obemannade områden som exempelvis entréer, lastkajer, eller att identifiera personer och fordon vid liknande händelser.

Kameralösningar för hemmet hittar du HÄR!

Kameralösning för företag hittar du HÄR!
Skaffa betalterminal som tjänst, endast 20€

.

verinyhet

Vi har nu gått inför att leverera betalterminaler som en tjänst.
Detta innebär att man inte mera behöver betala för en terminal och utanpå det ytterligare betala för underhållstjänster.

 Vi har nu gjort en paketering som halverar de gamla priserna!

 Hur, ja titta mera HÄR!


Hyr ditt distansmöte av oss!

.

4

Nu har vi även möjlighet att hyra ut utrustning för distansmöten!

Vi har länge haft Logitechs ConferenceCam Produktserie till salu hos oss. Produkterna i denna serie är framtagna för små- och mellanstora konferensrum och garanterar en smidig mötesupplevelse där alla deltagare både syns och hörs.

På grund av rådande omständigheter har vi beslutat att börja med uthyrning av utrustning för distansmöten, så att kunder i alla situationer har möjlighet att arrangera distansmöten. Oavsett om du skall hålla styrelsemöte, bolagsstämma eller andra samarbetsmöten är det viktigt att utrustningen är enkel att använda.

Vi har gjort det enkelt för er genom att ta fram ett koncept som innehåller en bärbar utrustning som du ställer på ditt bord och vips har du ditt distans mötesutrymme i skick. Vårt paketpriset på 95€ + moms per vardagsdygn eller över en helg (Fre-Sö) innefattar hyra för utrustningen, samt instruktioner i hur enkelt den fungerar.

Naturligtvis kan du lita på att utrustningen är desinficerad innan du får den.

Tag kontakt så ser vi vilken lösning som passar er.
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny