Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

N3M Power är månadens kund

N3M

N3M Power Oy Ab grundades år 2006 och verkar i branschen för el- och nätuppbyggnad samt underhåll. De verkar i Södra Finland.

Företaget gör även elarbeten i skärgården. Huvudkontoret finns i Karis, men de har kontor också i Lojo och i Sibbo.

N3M erbjuder mångsidiga tjänster inom el- och telenätsuppbyggnad – så som planering, övervakning, förbindelser, kabeldragningar, byggnad och underhåll. Företaget bygger och underhåller även gatubelysningar.

År 2012 grundades N3M Group Oy Ab och N3MInfra Oy ab, vars huvudområden främst är jordbyggnad.

Vi är nöjda med EKM´s tjänster

”Vi började vårt samarbete med EKM Service Ab år 2007. Efter att vi sett en Lemonsoft-demo beställde vi programmet nästan genast. Vi jämförde olika program, men vi var då ännu ett ganska litet företag, och ville inta ha stora ”tungrodda” program, utan vi ville ha ett program som vi kan växa med.
Dessa krav uppfyllde Lemonsoft programmet.

I första skedet installerades fakturering, bokföring, löneräkning och inköpsreskontra, och utöver detta även projekthantering och logistik” säger N3M Power Ab:s enhetschef Mikael Nylund.”Det gick förvånansvärt lite tid till att komma igång och det gick helt smärtfritt. Tilläggslicenser har vi aktiverat efter behov då företaget ständigt växer kraftigt – t.ex. den extremt viktiga logistiken” säger Nylund.

”Vi är nöjda med EKM Service Ab:s tjänster, vi får hjälp snabbt och de finns i närheten. Vi får även betjäning på svenska. Nivån på tjänsterna är bra, och de har hängt med i vår utveckling och uppfyllt våra krav, konstaterar Nylund.

Lemonsoft underlättar vår vardag

”Vår personal tycker att Lemonsoft är enkelt och effektivt att använda, och det underlättar och försnabbar vårt dagliga arbete”, berättar Mikael Nylund och fortsätter: ”Lemonsoft uppfyllde våra förväntningar och har effektiverat vår verksamhet på många del-områden. Rutinmässiga pappersarbeten har minskat, lagerhanteringen blivit lättare och projekthanteringen noggrannare. Även bokföringen och löneräkningen har blivit tydligare.”Följande moduler har man i bruk:

- Lemonsoft Ekonomiförvaltning

- Lemonsoft Kundcentral (CRM)

- Lemonsoft Löne- och personaladministration

- Lemonsoft Logistik

- Lemonsoft Ledningens verktyg

- Lemonsoft Projekthantering

- Lemonsoft Gränssnitt

Länkar:
www.lemonsoft.fi
www.n3m.fiData Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny