Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Hotel Sea Fronts gäster utan en tråd

seafront

För sex år sedan flyttade Henrica Ewalds tillbaka till Finland från Sverige. Före flytten till grannlandet hade hon sommarjobbat på Hotel Sea Front som hennes svärfar ägde, så när det blev dags för en återkomst till hemlandet föll det ganska naturligt att ta steget in i hotellbranschen. Idag är Henrica delägare tillsammans med sin man och de driver åretrunthotellet med framgång. Kunderna består mest av inhemska gäster men också en och annan utlandsturist hittar hit.
"Våra gäster uppskattar närheten till kusten och vattnet som ligger alldeles intill då de själva kanske bor mitt i landet” säger Henrica och det ligger förstås något i det.

Hotellet ligger bara några meter från havet och ett stenkast från all service i Ekenäs centrum. Hotellet har 20 rum och över 40 bäddplatser. På hotellet finns även den populära glassbaren som är öppen under sommaren. Där serveras fantastiska glassportioner gjorda på ekologisk och närproducerad glass.

Som det nuförtiden är med alla hotell så erbjuder också Hotel Sea Front trådlös uppkoppling till sina gäster. Tidigare hade man en enklare lösning men det systemet räckte inte riktigt till för dagens behov så Henrica kontaktade EKM Service för att se om de kunde ta fram en produkt som kunde motsvara hotellets höga standard.

Aruba-iap105

Produkten heter Aruba. Aruba Networks producerar trådlösa nätverks- och mobilitetslösningar för en lång rad verksamheter – för små och medelstora företag, offentliga organisationer och för storbolagsmarknaden. Genom att fokusera på en bättre, och tekniskt avancerad WLAN-lösning har Aruba blivit en av de ledande producenterna på marknaden.

Aruba Networks har specialiserat sig på trådlösa nätverk som ger företag och privatpersoner möjlighet att vara mobila i den utsträckning de själva önskar. Med den enskilde användaren i fokus ser Aruba Networks till att varje användares tillgång till önskade nätverk säkras på ett optimalt och säkert sätt.

EKM Service saluför Arubas produkter och utför installationerna av dem på plats hos kunden. Man kan också hyra produkten för en kortare tid till evenemang av olika slag.

DSC 4657-2-2

”Nu kan hotellets gäster enkelt koppla upp sig trådlöst till de utplacerade WLAN-enheterna som jag vet att fungerar. Om något ändå inte skulle fungera som det ska så ringer jag bara till EKM som genast kan berätta vad jag ska göra”

Henrica Ewalds, hotellägare.

Mera info om Aruba finns här!

Mera om Hotel Sea Front finns på deras hemsida:
http://hotelseafront.fi/sv/

 

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny