Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Solmios moderna kassasystem

.

Till situationer där tid kostar pengarsolmio tablet POS 1
Solmio® är kassasystemens gepard. Snabbaste av sitt slag. Med Solmio®-kassa kan du förbättra kundbetjäningen och öka möjlighteterna för högre försäljning. Programmet som fungerar med pekskärm är enkelt att omfatta och ta i bruk i sådana brancher där det finns mycket tillfäliga och  deltids arbetare.


Icon-massatapahtumat Icon-langaton kikut

MASSEVENEMANG

Solmio®-kassa håller kunderna nöjda genom att erbjuda ett snabbt alternativ till kontant- och kortbetalningar där köerna är långa och snabbheten är allt.

TRÅDLÖS MILJÖ

Solmio®-kassa är en äkta trådlös kassa. Den mobila kassalösningen gör det möjligt för personalen att fritt röra sig i affären. Inga onödiga kablar.

INGA ÖVERRASKNINGAR

Enkel prissättning: en fast månadsavgift. Till skillnad från många andra mobilkassasystem så har Solmio® inga höga provisionkostnader.


popup Icon-liikkuvamyynti-1 reports

BUTIKER

Behöv du en snabb och enkel kassalösning till en pop-up butik eller restaurang. Med Solmio®-kassa kan du ta betalt precis var du än befinner dig.

MOBIL FÖRSÄLJNING

Vid försäljningar som sker snabbt och med högt tempo kan man bära Solmio®-kassan på handleden i en ställning. Och betalningarna sker där kunden finns.

SNABBA PRISÄNDRINGAR

I Solmio®-kassa är det enkelt att uppdatera nya priser snabbt. Och hemifrån soffan kan du följa alla rapporter i realtid på din dator.

Pris och mera info hittar du  HÄR!

Kameraövervakning med inspelning

.

För att öka tryggheten för medarbetare och förbättra säkerheten i en fastighet eller ett område, är kameraövervakning ett bra alternativ. En kameralösning kan ha flera syften: att förhindra skadegörelse, inbrott och stölder, att övervaka obemannade områden som exempelvis entréer, lastkajer, eller att identifiera personer och fordon vid liknande händelser.

Kameralösningar för hemmet hittar du HÄR!

Kameralösning för företag hittar du HÄR!
Skaffa betalterminal som tjänst, endast 20€

.

verinyhet

Vi har nu gått inför att leverera betalterminaler som en tjänst.
Detta innebär att man inte mera behöver betala för en terminal och utanpå det ytterligare betala för underhållstjänster.

 Vi har nu gjort en paketering som halverar de gamla priserna!

 Hur, ja titta mera HÄR!


Hyr ditt distansmöte av oss!

.

4

Nu har vi även möjlighet att hyra ut utrustning för distansmöten!

Vi har länge haft Logitechs ConferenceCam Produktserie till salu hos oss. Produkterna i denna serie är framtagna för små- och mellanstora konferensrum och garanterar en smidig mötesupplevelse där alla deltagare både syns och hörs.

På grund av rådande omständigheter har vi beslutat att börja med uthyrning av utrustning för distansmöten, så att kunder i alla situationer har möjlighet att arrangera distansmöten. Oavsett om du skall hålla styrelsemöte, bolagsstämma eller andra samarbetsmöten är det viktigt att utrustningen är enkel att använda.

Vi har gjort det enkelt för er genom att ta fram ett koncept som innehåller en bärbar utrustning som du ställer på ditt bord och vips har du ditt distans mötesutrymme i skick. Vårt paketpriset på 95€ + moms per vardagsdygn eller över en helg (Fre-Sö) innefattar hyra för utrustningen, samt instruktioner i hur enkelt den fungerar.

Naturligtvis kan du lita på att utrustningen är desinficerad innan du får den.

Tag kontakt så ser vi vilken lösning som passar er.

Distansarbete och videokonferensteknik!

.

I dagsläge finns det utomordentliga möjligheter att arbeta digitalt inte bara på kontoret, utan också utanför kontorets fyra väggar. Vi på EKM hjälper er gärna att hitta de rätta verktygen och de bästa lösningarna för just eran situation.

1 2


Microsoft Teams heter dagens standard att mötas och samarbeta både på distans och i samma kontor. Det är navet för allt samarbete i affärsvärlden och en naturlig det av Office 365 tjänsten som i sin tur är världens effektivaste kontorslösning. Genom att inhandla Office 365 med Microsoft Teams ger ni era arbetare den bästa möjliga lösningen för att flexibelt kunna samarbeta både på och utanför kontoret.

På kontoret lönar det sig att ha en bra teknik som säkert fungerar i alla situationer. Med rätt lösningar skall det inte krävas en expert för att få till stånd ett videmöte, vare sig med ett kontor eller en enskild person.

Möt Logitech ConferenceCamMeetUp

3

Allt-i-ett-konferenskameran för små till mellanstora kontorsutrymmen. Logitech MeetUp är en kamera som passar alla situationer. Här är kamera, mikrofoner samt högtalare allt paketerat snyggt och smidigt i en och samma produkt. Med avancerad teknik som RightSound och RightSight ser MeetUp till att mötet hela tiden flyter på. Mikrofonen och kameran justeras automatiskt och kontinuerligt för att garantera en superb mötesupplevelse. Kameran ansluts med USB och passar både nya och äldre datorer. Kombinerat med en bra skärm utgör denna produkt hjärtat i det moderna konferensrummet.

Pris. 795€ moms 0%.  Mer info HÄR!

4

Paketlösning för konferensrummet: 1850€

Inkl. Logitech MeetUp, Samsung 55” Konferensskärm, behövliga kablar, samt väggfästen.

Tilläggsutrustning: 


Komplett trådlös bildöverföring med InstaShow WDC20 – 1195€
Trådlös bildöverföring från vilken PC/Mac, surfplatta eller telefon som helst.

Dell Optiplex 3070 MFF i5/8GB/256GB – 649€
Utrusta systemet med en egen kompakt dator så att det alltid är redo för nästa videosamtal. Med denna behöver ni ej bära med er egen maskin utan allt finns färdigt på plats. Fungerar utomordentligt ihop med Office 365.

För personligt bruk och till hemkontoret finns det ett stort utbud av utrustning. Populära verktyg är kvalitativa skärmar, en bra webkamera och ett bra headset. Med bra utrustning kan du själv lätt delta i videomöten, samt vara säker på att du både ses och hörs på rätt sätt. Tag kontakt så hjälper vi er hitta den bästa helheten för er.

Här är några populära produkter för hemkontoret:

Logitech H340 USB Headset
Logitech B525 HD Webcam
Logitech Personal Video Collaboration Kit
HP EliteDisplay E243 - PRODUKTSIDA
HP EliteDisplay E243m (2x mic, USB 3.0 hub, 720p Webcam)


Lösningar för fjärrkontakt till arbetsplatsens datorer

5

Vi på levererad på EKM också olika lösningar för att ta kontroll över arbetsplatsens datorer och resurser via fjärrkontakt. Detta kan genomföras t.ex genom en VPN koppling via en brandmur på plats. Vi säljer och levererar högkvalitativa brandmurslösningar av WatchGuard.

6

En annan lösning då man inte har möjlighet att använda sig av VPN eller då hastigheten på VPN anslutningen inte räcker till är att använda sig av vår tjänst EKM remote. Med hjälp av EKM remote får ni fjärrkontakt till era datorer genom en liten klient som installeras lokalt på maskinen. Kontakten sker över internet och anslutningen säkras och verifieras med Multi-Faktor Autentisering (MFA).
BESTÄLL HÄR

Kontakta oss här

Namn *
Fyll i!
Meddelande *
Fyll i!
Email
Fyll i!
Telefon
Fyll i!
Fyll i!
Antispam (fyll i siffrorna i rutan nedan)

Antispam (fyll i siffrorna i rutan nedan)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny