Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Vad är EKM Service?

EKM Stolpe

Ledande IT leverantör

EKM Service är regionens ledande företag beträffande IT lösningar och -tjänster. Vi har betjänat våra kunder sedan 1982 (se historiken) och vi tänker fortsätta med att vara den kunnigaste och tjänstevilligaste leverantören i södra Finland. 

För tillfället arbetar ca 12 personer hos oss och vi finns på 3 orter;  Ekenäs, Hangö och Karis. Dessutom gör vi gärna kundbesök, huvudsakligen i Raseborg, Hangö, Kimito, Pargas, Ingå och Helsingfors.

Konsumentkund

Som konsument skall du kunna lita på att vi gärna tar hand om alla dataproblem; själva datorn, printer, Internet, lokalnät, pekplatta, smarttelefon, e-post, mm. Du behöver inte ens ha köpt din utrustning hos oss för att få hjälp.

Företagens partner

Företagskunderna kan förlita sig på att vi kan ta hand om allt från den enskilda datorn till avancerade nätverkslösningar. En EKM kund skall på riktigt kunna koncentrera sig på sin verksamhet - inte på datateknik. Vi hjälper också nuförtiden våra kunder med att finslipa administrationen och arbetsrutiner - där finns ofta stora pengar att spara. 

Kassakund

Butiker och resturanger är ett speciellt område som vi behärskar. Vi har levererat de första kassamaskinerna redan 1985 och första PC-baserade kassasystemet vi levererade var 1991. I dagens läge är vi en betydande stöttepelare för regionens butiker och restauranger.

Till sist

Vi samarbetar med de flesta stora mjuk - och hårdvarutillverkarna som t.ex. Lemonsoft, Microsoft, Novell, F-Secure, Corel Draw,HP, Fujitsu, Lenovo, Brother, Acer, Sharp m m.

EKM Service är nu en pigg 30-åring som driver utvecklingen vidare med stadig hand. Det nyaste inom branschen är molntjänster som vi satsar stort på.

Välkommen till oss!

Kontaktuppgifter här
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny